2008: Naar Groningen

Ik kon deze zomer helaas geen anderhalve maand achter elkaar weg, dus de geplande tocht naar Rome ging niet door. Daarom maar een weekje tussendoor op pad. Ik vertrok zaterdag 21 juni, de dag dat Nederland verloor van Rusland, een drama dat ik zag op camping de Berenkuil te Utrecht.

De route was als volgt: eerst langs de Rotte naar Hazerswoude, dan de LF 4 naar Enschede. Verder via de LF 14, de Saksenroute, naar Groningen. De afgelegde afstand bedroeg 580 kilometer.

(Als u op een thumb klikt opent een fotoserie met grotere fotos, met de muis over een kleine foto gaan levert een tooltip op met wat informatie)

21-6: De Prinsenmolen, Rotterdam. De molen is gebouwd in 1648
Molengang bij Zevenhuizen
Wegwijzers
Koeien in de wei
De Oude Rijn
Watertoren Woerden
   
22-6: Kromme Rijn, Utrecht Fietspad Utrechtse Heuvelrug Pompeblêden in Utrecht! Amerongen 23-6: Rhenen Nederrijn Het Gelders Landschap Een hagelbui is de oorzaak van al die bladeren op het pad De Hoge Veluwe Eerste blik op IJssel Veerpont Bronkhorst Bossen afgewisseld met open velden Camping t Stien n Boer in Haaksbergen 25-7: Zoutwinning in Boekeloo Twente-kanaal met nieuw FC Twente stadion in aanbouw Haagse Bos, in Twente Koe en kalf 26-7: Duitse grens Die Vechte (De Vecht) Smal pad in Graafschap Bentheim Oliewinning in Duitsland vlak bij Schoonebeek Jaknikker in Schoonebeek Lege camping net voorbij Schoonbeek 27-6: Erm Grootste hunebed van Nederland bij Borger Spieker in openluchtmuseum Borger Resten hunebed in buurt van Borger Meer hunebedden in Rolde Stadsgrens Groningen

 View my most interesting photos on Flickriver

free counters